Om tjenesten

Velkommen til trekk et kort gratis. Tolkningene er skrevet av Charlotte Johansen, som gjennom mange år har utviklet sin egen vri på kortenes betydning, og som dermed ut fra intuitiv tolkning, har ført til stor treffsikkerhet i hennes spådommer. Noen tolkninger av tolkningene vil kunne gjenkjennes med det man kaller en generell betydning av kortene, mens andre kort kanskje har en vri du ikke tidligere har tenkt over. Det finnes like mange tolkninger av kortene som det finnes tarotlesere, men det som likevel er unikt for hver tarotleser – er at den rette tolkningen kommer alltid fra den som legger kortene ut.

Hvordan bruke tjenesten?

Tjenesten er gratis og er ment som å gi et personlig budskap en gang om dagen. Før du trekker et kort, så anbefales det å lukke øynene i noen sekunder, trekke pusten dypt – og be om å få det budskapet som er riktig for deg.

Det er ikke sikkert at budskapet nødvendigvis passer for deg i dag, men kan inntreffe i de neste påfølgende dagene. Budskapet treffer dem det er ment til å treffe.

Bevege musepilen over kortene, og klikk på kortet du velger. Beskrivelsen av kortet er ditt budskap for dagen. Lykke til!

Betingelser & vilkår

Du må være 18 år for å kunne benytte deg av denne tjenesten.

Trekk et kort gratis er å anse som underholdning, og kan ikke anses å være livsveiledning eller profesjonell veiledning. Hvordan man velger å bruke budskapet er på eget ansvar.

Tolkningene er personlige, og det er derfor ikke lov å kopiere teksten.